GRYFORSELL



nej men vadå genomskinlig och uringad? :o

TURKIET :D



M&P har varit på stan idag och bokat preliminärt(svårt ord att stava, vet knabbt vad det betyder) en resa till Turkiet, Alanya någonstans ;)
någon som vet ifall det är mycket salt i vattnet? för när jag var på cypern så var det så salt så det var svårt att bada och vill inte att det ska vara så igen ..


NYTT I BLOGGEN

Har suttit här på morgonen och gjort bloggen lite snyggare ;)
jag försöker hitta en bakgrund som är imellan grå och blå men jag kan inte hitta den rätta färgen någontans, men jag ska förtsätta leta lite senare (:
fast är igentligen inte helt nöjd för det är så många som har temat grått på sin blogg så jag ville ha lite annorllunda så gör jag endås en grå, hahaha aja men jag får fixa det ptroblemet sen iaf.

Vad tyx?

TIDIG MORGON

Vaknade halv 9 imorse för på helgerna så brukar jag oftast vakna riktigt tidigt för jag är så van att det ska vara skola. Det gick inte att somna om så jag gick upp och satte mig här istället,
Idag så blir det kanske stan för jag måste köpa lite hårspray och smink och sånt men vi får se om jag har råd ..
Har inte så mycket att skriva just nu så jag laddar väll upp en av mina bilder istället ;)


BLÖJJ KRIG !

 - hanna jonsson ;)

Sitter och äter vanilj glass som jag sen har haft punsh i, då smakar det precis som min favorit glass, as gott <3

Var i skolan idag, på No lektionen så ropar hanna ''BLÖJJA'' och ett vattenpapper kommer farandes mot mig och då så stog vi där sen och hade blötapapperskrig och precis så kommer sen läraren in och det var ju inte så kul för precis när han kom in så kastade hanna ett papper på mig och då vart han inte nå glad precis, hahah iallafall så fick vi ha det kul ett tag iallafall på den dära otroligt förövrigt tröttsamma lektion ;)

NÅGON ÄNGEL SOM KAN HJÄLPA? (:



jag vill få bort reklamen som jag har ringat in, men jag kan inte hitta koden för den, någon som kan säga hur jag får bort den? (:
har sett på andra bloggar att den är borta där .

LITE FÖR VÅLDSAM KANSKE


skulle sätta på mig halsbandet och det trasslade in sig i håret  .. ja ni ser ju hur det slutade.
brabra, mitt nyaste också x)


ROSA ILLUSTRATION



Har suttit och kladdat lite i photoshop, en väldigt slarvig bild men jag gillar den endå ;)
ja som man ser så är jag ju inte så duktig än då på att illustrera men om ett halvår kanske så komemr ni säkert ha en brud här som är bra på att illustrera ;)

SEKUNDEN FÖRE


hittade den här bilden på youtube, precis sekunden före ett plan flög in i world trade center så togs denna bild :o
kolla i bakgrunden

GEMIGPENGARTILLKLÄDERTACK :D


sitter och kollar lite på kläder ifrån gina och hittade dessa, måste vänta till nästa månadspeng innan jag kan köpa dom :/

min bror fyller år idag så vi har fixat till en rulltårta med grädde och mandarinkryfor i som vi ska äta snart och dricka capuchino, stavade säkert fel på capuchino ;)

TAPPAT INTRESSE

Skulle ju ha börjat dansa street funk med hanna men hon fick problem att ta sig till dansen i tid och jag tappade intresset så vi hann inte ens börja innan vi slutade :P
men jag ska kanske börja simma nån gång i veckan för på något sätt måste jag träna min rygg ...

STREET ART





är inte street art snyggt då?
sök på banksy på google så hittar du han som har gjort dessa coola målningar ;D

SNURRA KAMERAN


en spegel som ramlar ur spegeln?



oj så allvarlig man är när man koncentrerar sig då ;)

Hade otroligt tråkig en kväll så jag satte mig i m&p säng, tröck på ta kort knappen och kastade upp kameran i luften så den snurra och så fick den ta kort, men många kort vart ju inte så jätte vackra,det blev många kort på mig när jag satt och såg as sur ut för jag igentligen bara koncentrerade mig på att få kameran att snurra så det inte blev vita kort upp i taket ..

inge coz för mig ..


Hade funderat lite på att åka till coz med linnea,linnea,linda men jag har typ inga pengar och jag har inga kläder jag kan ha på mig så jag blir ju hemma ikväll istället =/
spenderar väll kvällen framför datorn eller något riktigt ''skojigt''
vi har ju vårat snygga smeknamn för oss L4 det är vi alla som börjar på L och det är alltid vi som festar tillsammans och nu är dom utan mig, käns konstigt men jag får skylla mig själv som inte kunde palla mig ner till stan och köpa kläder och tigga lite pengar ifrån mami ..

I TAKET LYSER STJÄRNONRNA


Snart så går ju filmen I taket lyser stjärnorna på premiär här i falun :D 31 första januari tror jag eller så var det 30, iallafall så måste jag se filmen då för min underbar akompis Judith är ju med och ska spela en tjej som är typ nörd x)
jag ser fram imot att se henne iallafall, ser ni en tjej i filmen som gillar hästar och ser nördig ut så är det judith ni ser ! =D
fick ett biokort i julklapp som kan komma till användning nu, brukar inte kolla på bio så man får se till så att det blir använt innan det går ut ;)

INGEN NIANS BAL?!

GLASES

Jag fattar inte hur dom ska få oss elever att gilla skolan mer efter allt dom gör!
dom säger att skolan måste dra in pengar men INTE SÅHÄR säger vi då!
dom ska ta bort nians bal!
vi får inte göra något som kostar pengar på våra friluftsadagar, inte åka någonstans för då kostar bussen
inte samla ihop pengar för man får bara samla ihop till en viss summa varja år genom familjerna,
nu så kommer det säkert bli massa vandringar runt hosjön, en halvdagsvandring på typ en mil som vi ska gå typ varje friluftsdag skulle jag tro att det blir!
ftattar inte hur dom tänker?! jag vet inte vilka ''dom'' är så jag ska inte skylle på någon i onödag nu ...

BEYONCE - SINGEL LADIES



älskar denna låt, och kolla bara på dansen :D

SOLAT SOLARIUM

Idag så testade jag för första gången att sola solarium men hanna och linnea och det var ju kul ;)
Solade inte så värst länge, bara 10min för jag visste inte om jag skulle bli brun eller röd men jag vart brun för på sommaren så brukar jag alltid bli sådär tråkigt röd istället, så nästa gång ska jag sola lite längre men lite brun vart jag idag iallafall och det är jag glad över för jag vill inte gå och vara likblek hela vintern hahah!
sen drog vi till american take away och köpte en pizza att dela på, det var ju som vanligt väldigt gott men nu får jag sluta äta massa skräpmat hela tiden, nästan hela helgen har jag levt på skräpmat och nu pizza =|

LÅTSKRIVANDE


mik
Idag har jag bara sittit hemma och degat och känner värkligen ingen längtan till skolan (fast det gör jag ju nästan aldrig)
Jag ska nog iallafall börja ta tag i mitt låtskrivande, jonathan ska nog hjälpa mig med ett program så jag kan fixa mina låtar i datorn och det känns ju väldigt bra, så hoppas att det funkar sen ;)

WHITE LINES

rygg
Fredag är riktigt skönt!
håller på med en ny header, får se om jag blir nöjd och lägger upp ;)
har fixat en profilbild också.. försökte göra den större med en kod men vart kanske lite för stor men so what! mer att kolla på .. =D

Streetfunk :)

streetfunk
Nu så har jag och hanna anmält oss till streetfunk! =D
älskar kläderna dom har och dans stilen så det blir nog prfekt för oss ;)

kolla hon är sne.

för någon dag sen så visade jag mina kompisar min rygg och larsson bah ''kolla fransson är sne'' hahha:p
sen så var jag till röntgen och röntgade ryggen och idag så ringde läkaren till mamma och sa att jag ska till en ortoped och jag får kanske en korsett! och om det är skoios som jag tror jag har så om det blir värre så måste jag ev operera ryggen! läste det nyss på internet.. NEJJJJ snälla jag vill inte leva med värk i ryggen och jg vill inte heller ha någon korsett så jag inte ens kan böja mig ner! :'(

ÄNTLIGEN KLAR !

Sitter här med ett leende på läpparna för jag har precis blivit klar med grunden till mig blogg, det tog mig en vecka att kunna få upp en bild som header hahah! jag hade väldigt svårt men nu så har det blivit som en liten lek med alla dessa koder ;)
men min header vart ju väldigt stor och det var inte planerat så jag ska göra en ny sen som är en aning mindre och sen så kommer det en snygg bakgrund till bloggen också, det blir nog finfint.


EN MASSA FRÅGETECKEN ..


Blev medlem för ett tag sen och har fixat en layout och allt nu men jag måste bara komma på hur man lägger upp den. Som ni kanske förstår så fattar jag noll av den här sidan än så länge..
Jag har en annan blogg också, linneafransson.devote.se men jag tänkte börja satsa på blogg.se istället! :)

RSS 2.0